عضو VIP شهرسختافزار
طالب لو: با توكل به قرآن نيازي به جادو ندارمخبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: قرآن حافظ ما مسلمانان است و با توكل به اين كتاب نيازي به جادو ندارم.
وحيد طالب لو در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شايعات اخير پيرامون اينكه وي در حوله همراه خود در مسابقات از جادو استفاده كرده اظهار داشت: متاسفانه برخي افراد با طرح شايعه و ايجاد حاشيه قصد تشويش افكار عمومي را دارند و با انتقاد از من مي خواهند اين موضوع غير واقعي را بزرگ جلوه دهند.
وي افزود: اين مسئله، مشكلات خانوادگي براي من ايجاد كرده و باعث شده براي اعاده حيثيت خانوادگي با كمك وكيلم اين موضوع را از طريق مراجع قانوني پيگيري كنم. چون من زياد اهل مصاحبه نيستم و جوابي به اين شايعات نمي دهم بعضي ها سوء استفاده مي كنند و هر چه مي خواهند؛ مي نويسند.
دروازه بان استقلال ادامه داد: اين تيپ كارها براي بازيكناني جذاب است كه دوست دارند نام و عكسشان در روزنامه ها باشد، نه من كه هميشه از حاشيه ها دور بوده ام. من هرجا كه مي روم اين قرآن همراهم است. كساني كه چنين فكرهايي مي كنند به اين نكته توجه ندارند كه من با همين قرآني كه دارم در شيراز چهار گل از مقاومت دريافت كردم. مگر سال گذشته اين قرآن همراه من نبود. چطور آن موقع چنين حرف هايي نساختند. در بازي با پرسپوليس با وجود همين قرآن مازيار زارع به من گل زد.
طالب لو تصريح كرد: براي من مهم نيست كه شماري از افراد از اين موضوع سوء استفاده مي كنند. به حرف اين افراد باشم از خانه هم نبايد بيرون بيايم. قرآن كتابي است كه همه بايد از پندهاي آن درس بگيريم. اگر من آن را در بازي ها با خود دارم براي سلامتي تمامي افرادي است كه براي تماشاي بازي فوتبال به ورزشگاه مي آيند. در فوتبال برد و باخت هست اما سلامتي به راحتي به دست نمي آيد.
وي با بيان اينكه همين كه بتواند با اين كار الگوي هواداران باشد اظهار داشت: من پيش وجدان خود راحتم و همين كه مي دانم وقتي مي خواهند به من پنالتي بزنند؛ پسر يكي از دوستانم فورا قرآن را نزد خود مي آورد خوشحال مي شوم. چرا هميشه بايد از بيرون آمدن فيلم هاي خانوادگي بازيكنان حرف زده شود؟ چرا با بازيكناني كه عقايد مذهبي دارند و براي ترويج آن تلاش مي كنند اين گونه برخورد مي كنند؟
دروازه بان استقلال تاكيد كرد: اگر به من بگويند با توسل به جادو قرار است 15 سال به عمر فوتبالم اضافه شود و با توسل به قرآن و خدا يك سال ديگر به فوتبالم باقي مانده من آن يكسال را انتخاب مي كنم.
طالب لو در مورد باخت به مقاومت گفت: تا بازي بعدي را پشت سر نگذاريم از شوك اين باخت خارج نمي شويم. ما مي دانيم كه فوتبال برد و باخت دارد اما بيشتر براي هواداران خود ناراحتيم كه درك اين موضوع براي آنها سخت تر است.
وي تصريح كرد: در اين بازي نمي خواستيم بازنده باشيم. وقتي 2 بر صفر عقب افتاديم كادر فني ريسك كرد كه اين تغييرات دو جنبه داشت. يا ما برنده، بازي را ترك مي كرديم و يا همين شكست تلخ رقم مي خورد.
دروازه بان آبي پوشان تاكيد كرد: براي سه امتياز به شيراز رفته بوديم. براي استقلال خوب نيست كه با چهار گل شكست بخورد اما ما تلاش خودمان را انجام داديم.
وي با اشاره به عدم شادابي نزد بازيكنان اين تيم تصريح كرد: سخت ترين بازي هاي استقلال و پرسپوليس هميشه بازي هاي قبل و بعد از دربي است. چون در دقايق پاياني سه امتيار دربي را از دست داديم شادابي لازم را براي بازي مقاومت نداشتيم. بازيكنان تمام تمركز خود را براي دربي گذاشته بودند و با توجه به اين كه فاصله بازي ها كم است بازيكنان نتوانستند ريكاوري خوبي شوند.
طالب لو خاطرنشان كرد: در بازي با پاس با احترامي كه براي اين تيم قائل هستيم با قاطعيت به پيروزي مي رسيم و اين شكست را فراموش مي كنيم. جبران اين باخت با توجه به بازي هايي كه باقي مانده سخت نيست.
عضو VIP شهرسختافزار
كاظمي در گفت و گو با فارس:
از بازي با پاس همان استقلال هميشگي خواهيم شدخبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از ديدار مقابل پاس همدان به همان استقلالي تبديل ميشويم كه هواداران ميخواهند.
حسين كاظمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص شكست استقلال مقابل مقاومت سپاسي عنوان كرد: اين باخت تنها يك اتفاق فوتبالي بود و هيچ ربطي به ديدار مقابل پرسپوليس و خستگي بازيكنان ما نداشت.
وي ادامه داد: مقاومت سپاسي يكي از روزهاي خوبش را پشت سر گذاشت. ضمن اينكه نبايد از غيبت 5 بازيكن تاثيرگذارمان غافل شويم.
وي در خصوص ديدار روز يكشنبه استقلال مقابل پاس همدان تصريح كرد: هواداران استقلال مطمئن باشند از ديدار مقابل پاس به همان تيم چند هفته قبل تبديل ميشويم و همچنان با قدرت به صدرنشيني خود ادامه ميدهيم.
عضو VIP شهرسختافزار
انصاري پاداش هاي دربي را پرداخت كردخبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران پاداش هاي دربي را به بازيكنان پرداخت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي انصاري به همراه واعظ آشتياني شب گذشته در محل اردوي بازيكنان در هتل المپيك حاضر شد.
انصاري كه به بازيكنان اين تيم وعده داده بود به دليل تساوي مقابل پرسپوليس به اعضاي تيم 100 ميليون پاداش مي دهد، ديشب اين پاداش را در اختيار بازيكنان قرار داد تا امروز آبي پوشان با روحيه مقابل پاس همدان قرار گيرند.
* بازگشت روانخواه پس از 27 هفته
اميد روانخواه پس از بيست و هفت هفته امروز در فهرست 18 نفره استقلال قرار خواهد گرفت و در صورت تشخيص امير قلعه نويي به ميدان مي رود.
اين بازيكن در ابتداي فصل با پارگي رباط پا دچار شد.
جانواريو ديگر مصدوم اين تيم از بازي با ذوب آهن مي تواند براي استقلال به ميدان برود.
عضو VIP شهرسختافزار
قلعه نويي: تساوي پرسپوليس به نفع ما استخبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تساوي پرسپوليس برابر برق شيراز روي كار ما اثر مثبت خواهد گذاشت.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي در پايان تمرين امروز تيم فوتبال استقلال عنوان كرد: تساوي امروز پرسپوليس برابر برق شيراز بر روي كارمان تاثير مثبت دارد اما بايد به فكر تيم خودمان باشيم و ديگر امتياز از دست ندهيم. اين به اين معنا نيست نتيجه رقبا بر روي كار ما بي تاثير است. 7 مسابقه ديگر از ليگ برتر باقي مانده و 21 امتياز تعيين كننده هنوز وجود دارد.
سرمربي استقلال در مورد ديدار با پاس همدان تصريح كرد: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. تفاوتي نمي كند اين مسابقه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود يا خانه حريفان. بايد جلوي اشتباهات گرفته شود زيرا حساسيت ليگ بسيار بيشتر شده است. اميدوارم شكست سنگين برابر مقاومت شوك خوبي به تيم ما داده باشد.
وي ادامه داد: در ديدار با مقاومت 40 درصد از بازيكنان اصلي خود را نداشتيم. مجيدي، حيدري و جانواريو غايب بودند كه در ديدار فردا براي تيم ما بازي ميكنند.
قلعه نويي در مورد وضعيت رينالدو و رونخواه اظهار داشت: اين نفرات در فهرست 18 نفر تيم ما در ديدار برابر پاس همدان قرار دارند.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال در مورد تعطيلي مسابقات در روز اول فروردين عنوان كرد: از ابتدا هم گفتيم با لغو يا انجام اين مسابقات مشكلي نداريم اما مشكل اين است كه وقتي مسابقه اي لغو مي شود تاريخ بعدي برگزاري آن به ما اعلام نمي شود. اكنون نمي دانيم در چه تاريخي بايد با ملوان ديدار كنيم. اما چون اين تعطيلي به دليل حمايت از تيم ملي است بايد با آن هماهنگ باشيم و به تيم ملي كمك كنيم.
عضو VIP شهرسختافزار
به صورت اتفاقي در يك رستوران
بازيكنان پاس همدان با استقلاليها شام خوردندخبرگزاري فارس: شب گذشته و به صورت كاملاً اتفاقي بازيكنان پاس همدان با تيم پيشكسوتان استقلال روبرو شده و شام را در كنار هم صرف كردند.
به گزارش باشگاه خبري فارس«توانا»، در حالي كه شب گذشته بازيكنان تيم فوتبال پاس همدان به همراه كادر فني و مدير عامل باشگاه راهي رستوراني در شمال شهر تهران شده بودند، به صورت اتفاقي با تيم پيشكسوتان استقلال روبرو شده و در كنار همديگر شام را صرف كردند.
اعضاي تيم پيشكسوتان استقلال به دليل قهرماني در جام سيمرغ به ضيافت شام دعوت شده بودند كه با كاروان پاس همدان روبرو شدند.
در مراسم شب گذشته ظلي، قراب، نعلچگر، نامجومطلق، دين محمدي، پرورش خواه، يكه، فريبا، همداني، اصغرخاني و ... حضور داشتند كه با منصور پورحيدري سرمربي و كاظم اوليايي مديرعامل سابق استقلال و فعلي پاس در آستانه ديدار استقلال و پاس همدان گفت و گو كردند.
تيم فوتبال پيشكسوتان استقلال چندي پيش با پيروزي 3 بر يك مقابل پيشكسوتان پرسپوليس در جام سيمرغ به مقام قهرماني اين رقابتها رسيد.
تيم پاس همدان امروز و از هفته بيست و هشتم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال در ساعت 16 و در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال صدرنشين خواهد رفت.
تيم پاس هماكنون با 31 امتياز در رده سيزدهم جدول ردهبندي قرار دارد.
عضو VIP شهرسختافزار
خب این بازی هم با نتیجه 1 بر صفر به پایان رسید ... درسته که بردیم ولی خیلی خوب بازی نکردیم !!! مجیدی اخراج شد... کلی خطا کردیم ... کلی کارت زرد گرفتیم !!! اکبر پور هم که به شدت پاش آسیب دید!!!(فکر کنم بردنش بیمارستان)!!! از بردهای پرگلمون این روزا خبری نیست !!! فجر هم که انگار فقط واسه استقلال شیر شده بود...امروز 3-1 باخت و باز همون 3 امتیاز اختلاف با ذوب آهن سرجاشه !!! خلاصه باید واسه چند تا بازی بعد تا آخرفصل تدابیری اندیشید !!! باید رویه تغییر کنه !!! تا به قهرمانی برسیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
من که گفته فجر فقط جلو استقلال شیر شده بود ، البته استقلال هم اون موقع همچین خوب بازی نکرد.
امروز هم که بردیم و جواب حرفهای بیخود خیلی ها رو دادیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استقلال قهرمانه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (22-02-09), Moein (22-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
به گزارش خبرگزاري فارس، رقابتهاي ليگ باشگاهي قطر موسوم به ليگ ستارگان فردا با 2 ديدار وارد هفته بيست و دوم خواهد شد.
در مسابقات فردا ابتدا تيمهاي سوم و چهارم جدول به مصاف هم ميروند. در اين ديدار السد به مصاف قطر ميرود و در ديگر ديدار هفته بيست و دوم، امصلال حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا كه با 27 امتياز در رده ششم جدول 12 تيمي قطر قرار دارد به مصاف الخور ميرود كه با 2 امتياز اختلاف با اين تيم و 29 امتياز در رده پنجم جاي گرفته است.
در ديگر ديدارهاي اين هفته روز جمعه 2 تيم الوكره و السيليا به مصاف هم خواهند رفت، الغرافه با الخرتيات ديدار ميكند و در آخرين ديدار هفته، روز شنبه آينده العربي به مصاف الريان خواهد رفت.
جدول رده بندي ليگ قطر تا پايان هفته بيست و يكم:
1- الريان 42 امتياز تفاضل گل 24+
2- الغرافه 42 امتياز تفاضل گل 16+
3- السد 41 امتياز
4- قطر 33 امتياز
5- الخور 29 امتياز
6- ام صلال 27 امتياز
7- الوكره 27 امتياز
8- العربي 22 امتياز
9- الخرتيات 14 امتياز
10- السيليا 10 امتياز
در پايان مسابقات هفته بيست و يكم، مگنو آلوز از امصلال به همراه لئوناردو پيسكوليچي آرژانتيني از تيم العربي با 17 گل در صدر جدول گلزنان ليگ ستارگان قطر قرار دارند.
تيم استقلال در گروه سوم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا علاوه بر امصلال با تيمهاي الجزيره امارات و الاتحاد عربستان ديدار خواهد كرد.
استقلال و امصلال در روزهاي 18 فروردين و دوم ارديبهشتماه سال آينده در مرحله گروهي مسابقات ليگ قهرمانان رو در روي هم قرار خواهند گرفت.
مسابقات ليگ قهرمانان آسيا با حضور 32 تيم در 8 گروه 4 تيمي از 20 اسفندماه ماه آغاز خواهد شد.
عضو VIP شهرسختافزار
به گزارش خبرگزار فارس، تمرين از ساعت 16 در ورزشگاه دستگردي و در غياب سياوش اكبرپور و جانواريو برگزار شد. اين دو بازيكن به دليل مصدوميت اين روزها به فيزوتراپي ميپردازند.
در ابتداي تمرين امير قلعه نويي حدود 5 دقيقه براي بازيكنان تيمش به صحبت پرداخت، سپس بازيكنان زير نظر مربي بدنساز اين تيم به گرم كردن بدنهاي خود پرداختند.
حدود 100 تماشاگر از تمرين امروز اين تيم ديدن كردند و هاشم بيك زاده نيز به صورت اختصاصي به تمرين پرداخت.
پس از گذشت نيم ساعت از تمرين آبي پوشان در قالب گروه هاي 2 و 3 نفر به ارسال پاس هاي كوتاه پرداخته و سپس به دو تيم آبي و زرد تقسيم شده و به فوتبال در يك نيمه زمين پرداختند.
قضاوت اين مسابقات دستگرمي را صمد مرفاوي بر عهده داشت.
رينالدو و اميدرضا روانخواه دو بازيكني كه به دليل مصدوميت دور از ميادين بودند، از آماده ترين بازيكنان تمرين بودند.
تمرين راس ساعت 17 به پايان رسيد.
D J V A H I D (25-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
محمد حيراني مدير رسانه اي باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در اين باره اظهار داشت: مدارك باشگاه استقلال به AFC رسيده و طي مكاتبه اي كه با مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا داشتم آنها كليه مدارك ما را تائيد كردند.
وي درباره نقص مدارك بازيكنان خارجي اين تيم نظير جانواريو عنوان كرد: طبق قانون AFC بازيكنان غير آسيايي نياز به كارت ملي ندارند و كپي قراردادشان قابل پذيرش است.
حيراني تاكيد كرد: هيچ مشكلي بابت فهرست استقلال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا وجود ندارد. ID كارت بازيكنان نيز در عربستان به بازيكنان تحويل داده خواهد شد.
استقلال در اولين ديدار خود در چارچوب مسابقات ليگ قهرمانان آسيا 21 اسفند ميهمان الاتحاد عربستان است.
D J V A H I D (25-02-09), Moein (28-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks